Hem      English    
Tidbokning:    044-120912    Email      
 
 
Produkter
 
 
 
 
 

 

 


 


Produkter

Vision

SHAMPOO
Normal Shampoo
Ett schampo för normalt till fett hår. Tillför håret fukt och närinf utan att tynga ner. Färgbevarande med uv skydd.

Moisturizing Shampoo
Ett rengörande och fuktighetsgivande shampoo som är milt. Ger behandlat och torrt hår en fyllig och len känsla. Innehåller vegetabiliska oljor som konditionerande egenskaper som gör håret mjukt och glansigt. Innehåller färgbevarande ämnen och UV-skydd

Anti Dandruff
Lindrar irriterad och flagig hårbotten som är orsakad av bl.a mjäll och seborré. Innehåller färgbeverande ämnen och UV-skydd..

CONDITIONER
Easy Conditioner
Ett färgbevarande lättbalsam som kan användas varje dag utan att tynga ner. Easy conditioner motverkar statisk elektricitet och ger håret ett friskt och glansigt utseende. Gör att håret känns utredande med tillförd volym och fyllighet. Innehåller färgbevarande ämnen och UV-skydd

Smothing Maque/Conditioner
Med nattjusblomma. Smoothing conditioner är en färgbevarande balsam för behandlade, eller skadade hår. Den innehåller extrakt av oljor ifrån nattljusblomman. Innehållande omega 6 & 9 vilka stärker hårbottens fuktighetsbevarande funktion.


STYLING
Pre-Heat Glaze

En smidig och mjuk stylinglotion som ger volym och stadga åt håret. Pre-Heat glaze tar bort statisk elektricitet, samtidigt som den skyddar mot värmebehandling. Den är även färgbevarande och har UV-skydd som skyddar mot solens strålar passar alla hårtyper.

Easy Fiber Wax
För extrem styling, som du kan forma i den stil du själv önskar. Innehåller färgbevarande ämnen och UV-akydd. Lätt att tvätta ur.

Styling mousse
Styling mousse skapar en fast struktur, volym och har en hållbar stadga. Den passar alla hårtyper och längder. Innehåller UV-skydd.

Shaper wax
Ett torrt vax som ger lagom stadga och definition åt alla hårlängder. Innehåller färgbevarande ämnen och UV-skydd. Lätt att tvätta ur..

Hard Gel
En kraftfull gele som passar utmärkt att ha till ha frisyrer och hårtyper.Smidig och enkel att använda .Färgbevarande med UV skydd.

Anti Frizz Styler
Anti Frizz Styler är en lotion/skum som passar alla längder och typer av hår. Den ger struktur till tunna hår ovh gör lockiga och frissiga hår slätare. Passar bra att använda ihop med plattång eller fön. Produkten innehåller solskydd.

Curl up 200 ml
En mycket lätt och finfördelad lockspray som definierar lockarna samt gör dem mer glansiga och täta.
Tar bort frissighet och får lockarna att vakna till liv.

Ruff Salt Water Spray 250 ml
Ruff ger ditt hår en känsla av att du har badat i havet hela dagen.Den ger håret en matt och rufsig struktur samt en känsla av fylligare hår.


FINISHING
Styling Spray

Styling spray är en snabbtorkande styling och finishspray. Den fixerar håret i den riktning du själv vill med hållbart och fast grepp. Stylingspray håller även för fukt och blåst.Den passarbra till frisyrer som vill ha mycket volym och håller håret på plats. Innehåller UV-skydd.

Shine Spray
Shine Spray är en smidig och mjuk glansspray som inte tynger ner. Passar alla hårtyper. Den är lätt att jobba med tack vare att munstycket fördelar varje sprayning väl. Produkten ger dessutom färgat och slingat hår mycket lyster och glans.

 

 
 Tivoligatan 5, 291 31 Kristianstad   044-120912    Ti-Fr: 11-18    Lö: 11-15
Copyright © Studio Capelli 2010